Enghaven · Holstebro
97 41 25 65
Bestil tid
Design professionell

Salonen har siden 1979 ligget på Enghaven , og den har en fin historik, således har den fra opstarten været én af Holstebros førende frisørsaloner.

Ingelise, som idag er ejer af salonen, har siden 5. klasse vidst, at hun skulle være frisør. Efter endt matematisk studentereksamen startede hun i 1992 i lære i salonen og opnåede ved svendeprøven højeste udmærkelse.

I 1999 købte Ingelise sig ind med halvpart, og i 2005 overtog hun det fulde ejerskab af salonen og satte sit personlige præg, hvilket tydeligt ses i den nye og moderne stil, som salonen har idag.

Ingelise har udlært adskillige elever,der endten selv er blevet succefulde frisørmestre, eller som arbejder med andre spændende opgaver indefor frisørfaget.

Ingelise har i dag valgt kun at koncentrere sig om behandlingerne, så hendes unikke kompetencer kommer kunderne til gode. Ønsker man én af byens bedste frisøroplevelser, er man velkommen til at kigge ind eller bestille tid her på siden.

                                                                     

Studie og teen rabat :

- 15% på alle behandlinger (dog ikke farvning af bryn og vipper )

Teenrabat gælder 13-19 år

Studierabat gælder ved forevisning af gyldigt studiekort.

Guldkort til den herre, som ønsker at se nyklippet ud hele tiden.

Jeg giver -20% RABAT ved køb af 10 klip.( guldkort)

Kortet er gældende 12 mrd.

Ingelise er salonens indehaver,og har været frisør siden 1992. I 2012 udvidede hun salonen til dobbelt størrelse og salonen skiftede navn fra Enghavens Design frisør til Profrisüre. Salonen er stadig medlem af design professionel, som er en samslutning af ca. 230 professionelle frisører spredt i hele danmark.

 

Profrisüre ・ Enghaven 3A ・ 7500 Holstebro

Bestil tid her eller ring på 97 41 25 65

 - 9,8 KB     - 1,7 KB

Dudal Webdesign