Enghaven · Holstebro
97 41 25 65
Design professionell

Profrisüre er en salon med en god og hyggelig atmosfære og en stabil kundekreds, som henvender sig til alle , lige fra børn, unge og til ældre kunder . Vi deltager forår og efterår i  relevante kurser . Lige i øjeblikket har vi ikke elever, men salonen har uddannet 7 elever gennem tiden.

Vi er altid opdateret med nyt indenfor skiftende hårmode og produkter.Vi forhandler en del økologiske produkter og alle kunder får vasket og stylet hår i parfume og parabene frie produkter.

Salonen ligger ved Enghavens P-plads og lige ud til strøget ved siden af BIG BIO ,hvilket er nemt tilgængelig for alle. Vi har både med og uden tidsbestilling , LØRDAG dog helt uden, hvilket medfører at vi har tid, når du har tid..Vi ser frem til at betjene dig .

Vi har studie rabat og teen rabat på - 15% på alle behandlinger (dog ikke farvning af bryn og vipper )

Teen rabat gælder  8 kl -9 kl-og 10 kl

Studie rabat gælder ved forevisning af gyldigt studiekort.

Endvidere har vi GULD OG SØLV 10 TURS KLIPPEKORT til den herre, som ønsker at se nyklippet ud hele tiden . GULDKORTET giver -20% RABAT og SØLVKORTET giver -15% RABAT. Kortet er gældende 12 MRD.

Ingelise er salonens indehaver,og har været frisør siden 1992. Hun er udlært i salonen, ved daværende ejer, hvem af hun i 1999 købte en halvpart. I 2005 overtog hun resten af salonen,og har siden udlært 7 elever og haft 3 svende fastansat. I feb. 2012 udvidede hun salonen til dobbelt størrelse og salonen skiftede navn fra Enghavens Design frisør til Profrisüre. Salonen er stadig medlem af design professionel, som er en samslutning af ca. 230 professionelle frisører spredt i hele danmark.

Hun sætter pris på at følge med tidens trends, og deltager jævnligt i kurser ved bl.andre Design professionel i Århus og Hair Construction.

Betina har været frisør siden 1992. Hun er udlært ved Center frisøren i Holstebro og har siden været ansat i en salon i Vildbjerg og Håreksperten i Struer, før hun blev ansat her i salonen i april 1998. Hun deltager jævnligt i kurser ved design Professionel  i Århus og Hair Construction.

Vi har en ledig stol til dig, når du har tid.

Vi forhandler økologiske produkter fra bl. a. Angel, purePACT og Kevin Murphy.

Mød personalet og læs mere om salonen og vores vision.

Profrisüre ・ Enghaven 11 ・ 7500 Holstebro ・ 97 41 25 65

Dudal Webdesign